Kantong Tote

  • Polyester Day Shopping Tote Bag For Promotion

    Poliéster Poé balanja Tote Kantong Pikeun Promosi

    Item No .: CB22-TB001

    Poliéster Poé balanja Tote Kantong Pikeun Promosi

    Kantong sapopoé anu paling modis sareng gagang anu dikuatkeun didamel tina anyaman anu beurat.lawon dipikawanoh pikeun anyaman polos na ngajadikeun eta tangguh

    Tote bag pikeun sababaraha kagunaan dina ukuran 14.75″wx 4.25″dx 16″h

    Ukuran anu kuat sareng ageung pikeun balanja grosir gampang anjeun

    Bahan poliéster cocog pikeun cara percetakan anu béda