DELUXE Anti Maling 15.6 Inci Laptop Ransel

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-BP001

Dijieunna tina kualitas luhur 300D dua nada poliéster kalawan PVC palapis, 210D poliéster pinding

Padded jeung breathable bolong deui nyegah overheating sarta promotes sirkulasi hawa.Straps taktak adjustable Breathable kalawan padding breathable bisa ngurangan tekanan taktak, ngajaga kanyamanan sarta breathability

Kompartemen seleting ganda cocog pikeun laptop 15.6", saku interior pikeun iPad, ransel laptop perjalanan kami 17 inci tiasa gampang dibuka dugi ka 90 dugi ka 180 derajat, ku kituna anjeun tiasa gancang ngalangkungan kaamanan bandara.

Hareup seleting sareng saku anti maling disumputkeun dina tonggong ngajaga dompet, paspor, telepon sareng barang berharga anjeun tina maling

Ransel perjalanan ieu sareng tali koper tiasa dipasang dina koper, éta tiasa ngabantosan anjeun nyepetkeun ransel kana koper / koper anjeun


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ukuran: 17.75 "W x 5.5" W x 11.5" H
Kamampuh: 970 cu.dina / 15 L
Beurat: 1,08 lbs. / 0,49 kg
Logo anjeun dicitak dina panel hareup
Sadaya bahan minuhan standar CPSIA atanapi Éropa

Aplikasi Dasar

Gagasan Kado anu saé: Ransel laptop perjalanan cukup ageung pikeun perjalanan bisnis, liburan sabtu minggu, komuter, ransel kantor pikeun lalaki & awéwé, ransel sabtu minggu kanggo perjalanan sapeuting.Ogé dianggo ransel pikeun guru & dokter & perawat.Kado perjalanan pangsaéna pikeun lalaki perjalanan kapal terbang internasional sareng perjalanan dinten

kelir sadia: Warna ngaropéa

product description (3)

Sidik multi-warna: Sutra-layar, mindahkeun, sulaman

product-description3
product-description4
product-description2

Bungkusan sareng Angkutan: packing karton

polybag bulk sarta cartons baku pikeun packing

Sampling leadtime: 7 poé
Produksi leadtime: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Jasa Kami

(1) MOQ: 1000 PCS per warna
(2) OEM narima: Urang bisa ngahasilkeun salaku tungtutan klien urang
(3) kualitas alus: Urang boga sistem kadali kualitas ketat reputasi alus dina pasaran
(4) Desainer di bumi, desain profésional, desain diri
(5) harga lumrah
(6) pamayaran: T / T dina tetempoan

Pasar Ékspor Utama

Asia Australasia
Éropa Wétan Tengah Wétan / Afrika
Amérika Kalér Éropa Kulon
Tengah / Amérika Kidul


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami