Multi-fungsi Reflective Poé ransel

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-BP002

Dijieunna tina awét, gampang pikeun ngabersihan, tahan cai poliéster 300D, poliéster dua nada 600D kalayan palapis PVC

210D poliéster pinding, pe busa jeung kualitas alus bolong hawa

Kompartemen utama sareng panutupanana seleting ganda, cocog pikeun kalolobaan laptop 15", tablet 11", dua binder 3-ring 1", 2 buku sedeng/ageung ATAWA Kotak Bento Modern Sederhana, jaket lampu sareng payung perjalanan, botol cai. leungeun baju pas nepi ka 22oz Simple Modern Summit Cai Botol

Saku hareup nangtung reflektif sareng seleting tahan cai, belang reflektif ngajaga anjeun aman nalika leumpang atanapi ngurilingan wengi.

Air bolong empuk tali taktak


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kantong tengah dibuka sapinuhna sareng gaduh sababaraha kantong seleting pikeun aksés gampang kana barang-barang anu anjeun hoyong caket.Kantong hareup leutik cocog pikeun telepon, sareng barang-barang leutik anu sanés.Tali bungee éksternal nawiskeun tempat panyimpen anu saé pikeun pakean atanapi simbut.Tali taktak kalebet kacamata hideung pikeun kacamata toko
Ukuran: 12.25 "W x 6.5" Dx 17.75" H
Kamampuh: 1413 cu.dina / 20L
Beurat: 0.71 lbs./0.32gsm
Logo anjeun dicitak dina panel hareup
Sadaya bahan minuhan standar CPSIA atanapi Éropa

Aplikasi Dasar

Ransel laptop bergaya ieu pikeun awéwé mangrupikeun pendamping anu hadé pikeun kuliah, perjalanan, padamelan, diajar, pamakean sapopoé sareng kagiatan luar.Desain anu ramping cocog pikeun pasuliwer isuk anjeun, petualangan luar, taman tema, kebon binatang, atanapi perjalanan.Nyaman bari leumpang, hiking, sareng biking

kelir sadia: Warna ngaropéa

product description (1)

Sidik multi-warna: Sutra-layar, mindahkeun, sulaman

product-description3
product-description4
product-description2

Bungkusan jeung Angkutan: cartons packing

polybag bulk sarta cartons baku pikeun packing

Sampling leadtime: 7 poé
Produksi leadtime: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Jasa Kami

(1) harga pangalusna: Bisa ngéléhkeun handap salah sahiji pesaing anjeun salaku urang produsén lawon sorangan ogé, urang bisa meunang lawon / bahan dina harga pangalusna, hususna keur badag atawa biasa ulang pesenan keur inventory.
(2) Sakur Pananya bakal dicutat dina 24 jam
(3) Sampel-di 5-7days, urang ngagaduhan 10 désainer senior jeung pagawe di workshop sampling pikeun departemén ngembang
(4) Pangiriman 25-30 dinten (pikeun sababaraha pesenan rurusuhan tiasa réngsé dina 20 dinten)

Pasar Ékspor Utama

Asia Australasia
Éropa Wétan Tengah Wétan / Afrika
Amérika Kalér Éropa Kulon
Tengah / Amérika Kidul


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami