Kantong serut

  • Cheap Promotional Basic Drawstring Bag

    Kantong Serut Dasar Promosi Murah

    Item No .: CB22-MB001

    Kantong serut poliéster anu tiasa disaluyukeun sareng saku payun seleting mangrupikeun barang anu saé pikeun hadiah promosi!Diwangun-di slot pikeun headphone nyaeta gede pikeun jalma dina lebet, nyieun hiji aksés gampang musik maranéhanana.Amankeun barang-barang anjeun dina saku seleting hareup tina kantong serut khusus pikeun cengkraman gancang.Pilih tina rupa-rupa produk sareng warna sidik pikeun koordinat sareng merek anjeun