20l Lightweight Ransel Pikeun Olahraga

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-BP003

Dijieunna tina poliéster 300D anu tahan cai sareng awét sareng poliéster dua nada 300D, mastikeun pamakean anu aman & awét unggal dinten sareng sabtu minggu.

Lapisan poliéster 210D

Desain deui aliran hawa nyaman jeung padding multi-panel ventilated kandel tapi lemes, méré Anjeun rojongan deui maksimum

Hiji kompartemen laptop anu misah nahan Laptop 15 Inci sareng Laptop 14 Inci sareng 13 Inci.Hiji kompartemen packing lega lega pikeun kaperluan sapopoé, asesoris éléktronika tech

Saku seleting hareup biasa, didesain nganggo kantong anti maling dina tonggong sareng ngajagi barang-barang nilai anjeun tina maling, sapertos telepon sélulér, paspor, kartu bank, kas atanapi dompét.Éta sampurna pikeun perjalanan kapal terbang sapopoé


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dua liang reflective on hareup
Straps taktak breathable sarta adjustable ngagentos stress taktak.Busa padded luhur cecekelan pikeun lila mawa on
Ukuran: 12 "W x 6" W x 18 "H
Kamampuh: 1296 cu.dina / 20L
Beurat: 0.57 lbs./0.26kgs
Logo anjeun dicitak dina panel hareup
Sakur pamundut AZO gratis, SGS, REACH-SVHC, ROHS, NON-Phthalate sareng EN71-3 (lemah rendah, kadmium rendah, logam beurat rendah henteu langkung ti 200ppm) tiasa dianggo pikeun kantong kami.

Aplikasi Dasar

20L ransel lightweight Ieu cocog pikeun workday, olahraga jeung perjalanan, kuliah SMA ransel murid badag pikeun budak, katresna

kelir sadia: Warna ngaropéa

product description (2)

Sidik multi-warna: Sutra-layar, mindahkeun, sulaman

product-description3
product-description4
product-description2

Bungkusan jeung Angkutan: cartons packing

polybag bulk sarta cartons baku pikeun packing

Sampling leadtime: 7 poé
Produksi leadtime: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Jasa Kami

(1) MOQ: 1000 PCS per warna
(2) OEM narima: Urang bisa ngahasilkeun salaku tungtutan klien urang
(3) kualitas alus: Urang boga sistem kadali kualitas ketat reputasi alus dina pasaran
(4) Desainer di bumi, desain profésional, desain diri
(5) harga lumrah
(6) pamayaran: T / T dina tetempoan

Pasar Ékspor Utama

Asia Australasia
Éropa Wétan Tengah Wétan / Afrika
Amérika Kalér Éropa Kulon
Tengah / Amérika Kidul


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami