Koper

  • Multi-Purpose Computer City Briefcase

    Koper Kota Komputer Multi-Tujuan

    Item No .: CB22-MB001

    Kanvas poliéster 300D awét sareng santun, palapis 600D / PET sareng lapisan poliéster 210D lemes

    Kompartemen utama seleting ageung pikeun nahan dokumén, majalah sareng buku

    Kompartemen laptop padded interior pikeun panyalindungan komprehensif

    Dua kantong zippered hareup kalayan panel organisasi interior, pikeun aksés gancang ka asesoris leutik kawas dompét jeung mobile

    tali taktak web adjustable

    Tarik seleting ganda halus