Leakproof outdoor ageung cooler ransel

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-CB003

16 Jam Retensi:Cooler ransel ieu kalawan insulasi busa thickened bisa nyimpen inuman sarta kadaharan tiis nepi ka 16h sapopoe dina elemen panas kawas piknik pantai, hiking, kémping, lalampahan, boating, baseball / kaulinan golf jeung karya.

Waterproof & Lightweight:Kantong cooler ieu didamel tina lawon tahan goresan dénsitas tinggi sareng palapis PU ngajamin 100% tahan cai sareng gampang dibersihkeun.Desain hampang (1.8 LB) kalayan tali empuk sareng tonggong anu tiasa disaluyukeun, langkung nyaman tibatan mawa cooler tradisional anu beurat.

Cooler anti bocor:Liner ransel cooler kami ngadopsi téknologi tinggi seamless panas mencét pikeun mastikeun 100% bocor buktina.Kami ngadukung panggantian gratis atanapi uih deui upami aya bocor.Sleting horizontal tambahan anu mulus ningkatkeun anti bocorna sacara sampurna


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sababaraha Kompartemen & Kantong:Nampilkeun 1 tempat panyimpen luhur (terisolasi), 1 saku ageung payun sareng 2 saku samping pikeun nahan jajanan, telepon, dompét, sareng asesoris sanésna.Aya hiji opener botol kaasup pikeun leuwih genah
32 Kaleng Kapasitas ageung:Ukuran 17 "x 10.5" x 7.5" (H x L x W) sareng tiasa nampung dugi ka 32 kaléng (330ml), cukup lega pikeun ngabungkus tuangeun, bir, inuman jangkung, jajanan sareng kabutuhan sanés.Kado anu sampurna pikeun lalaki sareng awéwé
Pangwangunan:Tali taktak empuk anu tiasa disaluyukeun sareng bolong hawa, gagang anyaman luhur kalayan lawon dibungkus, pambuka bir multiguna, anyaman dada anu tiasa disaluyukeun, dua kantong bolong samping pikeun botol, dua kantong hareup sareng saku seleting luhur dina tutup pikeun jajanan anjeun
Ukuran: 13,25 "w x 7" dx 19" h
Kamampuh: 1763 cu.di. / 25L

Aplikasi Dasar

Desain ransel cooler insulated kami nyieun ogé bisa dipaké salaku ransel dahar beurang atawa pak poean sampurna pikeun lunches, piknik, gawe atawa perjalanan.

kelir sadia: Warna ngaropéa

product description (1)

Daérah sidik sareng metode

Logo dina saku hareup
Layar Sutra atanapi Transfer: 3″ W x 3″ H
Bordir: 3″ Diaméterna
Atawa patch kulit di hareup

Bungkusan: karton packin

polybag bulk sarta cartons baku pikeun packing

Sampling leadtime: 7 poé
Produksi leadtime: dina 30-50days sanggeus confirming ordo
MOQ: 1000 PCS


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami