Cooler Kantong

  • Outdoor High Quality 24-Can Cooler Bag

    Outdoor High Quality 24-Can Cooler Kantong

    Item No .: CB22-CB001

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D ripstop poliéster kalayan palapis PVC

    Busa insulasi sél tertutup (PE busa)

    Heat-seal heavyweight, leakproof lapisan PEVA

    Saku bolong seleting interior dina tutup luhur

    Hareupeun band elastis gudang shock ari

    Adjustable, tali taktak empuk

    A cecekelan luhur kalawan lawon dibungkus.

    Kadua sisi kalayan sistem kantétan ranté daisy.

    A opener bir pernah-leungit

    Kantong sisi kadua

    Ukuran: 11 "hx 14" wx 8.5" d;Kira-kira.1.309 ku.di.

    Logo anjeun dicitak dina panel hareup sareng bantal taktak

    Sadaya bahan nyumponan CPSIA atanapi standar Éropa sareng FDA

  • Best Selling School Lunch Boxes Bag

    Pangalusna Ngajual Sakola Lunch Boxes Kantong

    Item No .: CB22-CB004

    Dijieunna tina poliéster dua nada 300D awét kalayan palapis PU, busa PE kandel pikeun ngajaga kadaharan anjeun haneut atanapi tiis langkung ti 4 jam

    Kotak makan siang leutik kalayan lapisan pilem aluminium anu disegel panas tiasa tetep haneut atanapi tiis, anjeun tiasa ngaraosan tuangeun sareng inuman tiis nalika tuang siang atanapi di luar!Sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngusap lapisan jero kalayan kaen beueus

  • Leakproof Outdoor Large Cooler Backpack

    Leakproof outdoor ageung cooler ransel

    Item No .: CB22-CB003

    16 Jam Retensi:Cooler ransel ieu kalawan insulasi busa thickened bisa nyimpen inuman sarta kadaharan tiis nepi ka 16h sapopoe dina elemen panas kawas piknik pantai, hiking, kémping, lalampahan, boating, baseball / kaulinan golf jeung karya.

    Waterproof & Lightweight:Kantong cooler ieu didamel tina lawon tahan goresan dénsitas tinggi sareng palapis PU ngajamin 100% tahan cai sareng gampang dibersihkeun.Desain hampang (1.8 LB) kalayan tali empuk sareng tonggong anu tiasa disaluyukeun, langkung nyaman tibatan mawa cooler tradisional anu beurat.

    Cooler anti bocor:Liner ransel cooler kami ngadopsi téknologi tinggi seamless panas mencét pikeun mastikeun 100% bocor buktina.Kami ngadukung panggantian gratis atanapi uih deui upami aya bocor.Sleting horizontal tambahan anu mulus ningkatkeun anti bocorna sacara sampurna

  • Promotional Portable Lunch Cooler Bag

    Promosi Portabel Dahar beurang Cooler Kantong

    Item No .: CB22-CB002

    Idéal pikeun Nyiapkeun sareng ngangkut tuangeun anu séhat sareng tuangeun anu haneut di kantor nalika iinditan atanapi di pesta potlucks sareng rapat.

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D poliéster dua nada kalayan palapis PU

    Busa insulasi sél tertutup (busa PE) kalayan lapisan PEVA anu kandel kelas dahareun, Tetep tuangeun haneut atanapi tiis salami sababaraha jam, anu sampurna pikeun tuang siang atanapi sarapan.

    tali taktak adjustable

    A cecekelan webbing basajan luhur