Outdoor High Quality 24-Can Cooler Kantong

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-CB001

Dijieunna tina kualitas luhur 300D ripstop poliéster kalayan palapis PVC

Busa insulasi sél tertutup (PE busa)

Heat-seal heavyweight, leakproof lapisan PEVA

Saku bolong seleting interior dina tutup luhur

Hareupeun band elastis gudang shock ari

Adjustable, tali taktak empuk

A cecekelan luhur kalawan lawon dibungkus.

Kadua sisi kalayan sistem kantétan ranté daisy.

A opener bir pernah-leungit

Kantong sisi kadua

Ukuran: 11 "hx 14" wx 8.5" d;Kira-kira.1.309 ku.di.

Logo anjeun dicitak dina panel hareup sareng bantal taktak

Sadaya bahan nyumponan CPSIA atanapi standar Éropa sareng FDA


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi Dasar

Cooler kualitas luhur sareng sisi lemes ieu siap pikeun piknik, kémping sareng seueur deui petualangan.

Warna sadia

Warna ngaropéa

product description (1)

Bungkusan jeung Angkutan: cartons packing

polybag bulk sarta cartons baku pikeun packing

Sampling leadtime: 7 poé

Produksi leadtime: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Jasa Kami

(1) MOQ: 1000 PCS per warna
(2) OEM narima: Urang bisa ngahasilkeun sakumaha paménta klien urang
(3) Quality Good: Urang boga sistem kadali kualitas ketat reputasi alus dina pasaran
(4) Desainer di bumi, desain profésional, desain diri
(5) harga lumrah
(6) pamayaran: T / T dina tetempoan

Prosés pesenan

(1) Inquiry-Petik profésional.
(2) Konfirmasi harga, waktos kalungguhan, istilah pamayaran jsb.
(3) Penjualan ngirimkeun Proforma Invoice kalayan segel perusahaan.
(4) Palanggan ngadamel pamayaran 30% kanggo deposit sareng nyayogikeun slip bank
(5) Kirim surélék PP sampel gambar atawa sampel fisik pikeun persetujuan
(6) Salila Produksi-ngirim poto pikeun mintonkeun garis produksi nu bisa ningali produk Anjeun dina prosés
(7) QC Final ku pabrik jeung inspeksi Pra-kiriman diatur ku pembeli lamun perlu
(8) Pembeli ngatur kiriman upami harga FOB
(9) Kirimkeun pamayaran kasaimbangan 70% saatos nampi salinan BOL
(10) Pangirim nyerahkeun barang
(11) Eupan balik ka kami ngeunaan Kualitas, Palayanan, Umpan Balik Pasar & Saran.

Pasar Ékspor Utama

Asia Australasia
Éropa Wétan Tengah Wétan / Afrika
Amérika Kalér Éropa Kulon
Tengah / Amérika Kidul


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami