Ransel

  • 20l Lightweight Backpack For Sport

    20l Lightweight Ransel Pikeun Olahraga

    Item No .: CB22-BP003

    Dijieunna tina poliéster 300D anu tahan cai sareng awét sareng poliéster dua nada 300D, mastikeun pamakean anu aman & awét unggal dinten sareng sabtu minggu.

    Lapisan poliéster 210D

    Desain deui aliran hawa nyaman jeung padding multi-panel ventilated kandel tapi lemes, méré Anjeun rojongan deui maksimum

    Hiji kompartemen laptop anu misah nahan Laptop 15 Inci sareng Laptop 14 Inci sareng 13 Inci.Hiji kompartemen packing lega lega pikeun kaperluan sapopoé, asesoris éléktronika tech

    Saku seleting hareup biasa, didesain nganggo kantong anti maling dina tonggong sareng ngajagi barang-barang nilai anjeun tina maling, sapertos telepon sélulér, paspor, kartu bank, kas atanapi dompét.Éta sampurna pikeun perjalanan kapal terbang sapopoé

  • Deluxe Anti-Theft 15.6 Inch Laptop Backpack

    DELUXE Anti Maling 15.6 Inci Laptop Ransel

    Item No .: CB22-BP001

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D dua nada poliéster kalawan PVC palapis, 210D poliéster pinding

    Padded jeung breathable bolong deui nyegah overheating sarta promotes sirkulasi hawa.Straps taktak adjustable Breathable kalawan padding breathable bisa ngurangan tekanan taktak, ngajaga kanyamanan sarta breathability

    Kompartemen seleting ganda cocog pikeun laptop 15.6", saku interior pikeun iPad, ransel laptop perjalanan kami 17 inci tiasa gampang dibuka dugi ka 90 dugi ka 180 derajat, ku kituna anjeun tiasa gancang ngalangkungan kaamanan bandara.

    Hareup seleting sareng saku anti maling disumputkeun dina tonggong ngajaga dompet, paspor, telepon sareng barang berharga anjeun tina maling

    Ransel perjalanan ieu sareng tali koper tiasa dipasang dina koper, éta tiasa ngabantosan anjeun nyepetkeun ransel kana koper / koper anjeun

  • Multi-Function Reflective Day Backpack

    Multi-fungsi Reflective Poé ransel

    Item No .: CB22-BP002

    Dijieunna tina awét, gampang pikeun ngabersihan, tahan cai poliéster 300D, poliéster dua nada 600D kalayan palapis PVC

    210D poliéster pinding, pe busa jeung kualitas alus bolong hawa

    Kompartemen utama sareng panutupanana seleting ganda, cocog pikeun kalolobaan laptop 15", tablet 11", dua binder 3-ring 1", 2 buku sedeng/ageung ATAWA Kotak Bento Modern Sederhana, jaket lampu sareng payung perjalanan, botol cai. leungeun baju pas nepi ka 22oz Simple Modern Summit Cai Botol

    Saku hareup nangtung reflektif sareng seleting tahan cai, belang reflektif ngajaga anjeun aman nalika leumpang atanapi ngurilingan wengi.

    Air bolong empuk tali taktak