Warta

  • Kumaha carana milih kantong cooler dahar beurang

    Upami anjeun sering ngadamel tuang siang anjeun nyalira sareng nyandak sareng anjeun di tempat damel atanapi di sakola, maka anjeun pasti kedah investasi dina kantong tuang siang anu insulated anu saé.Sakali anjeun mimiti ningali sadaya pilihan anu sayogi pikeun anjeun, anjeun bakal kaget pisan mendakan yén bakal aya anu sampurna ...
    Maca deui
  • Bubuka lawon RPET

    Naon ari RPET?lawon RPET mangrupakeun tipe anyar lawon ramah lingkungan.Lawonna didamel tina benang daur ulang anu ramah lingkungan.Sifat low-karbon tina sumber na ngamungkinkeun pikeun nyieun konsép anyar dina widang daur ulang.Daur ulang "botol piaraan" Daur ulang Tekstil didamel tina ...
    Maca deui
  • warta alus!Pabrik urang réngsé nepi ka BSCI ulang audit dina April.

    Pendahuluan Audit BSCI 1. Jenis Audit: 1) Audit sosial BSCI mangrupa jenis audit CSR.2) Biasana jenis audit (Audit Announced, audit unannounced atawa audit semi-announced) gumantung kana sarat husus klien urang.3) Saatos audit awal, upami aya tindak lanjut audit diperyogikeun, ...
    Maca deui