Bubuka lawon RPET

Naon ari RPET?

lawon RPET mangrupakeun tipe anyar lawon ramah lingkungan.Lawonna didamel tina benang daur ulang anu ramah lingkungan.Sifat low-karbon tina sumber na ngamungkinkeun pikeun nyieun konsép anyar dina widang daur ulang.Daur ulang "botol piaraan" daur ulang Tekstil dijieunna tina serat, 100% tina bahan daur ulang bisa dihasilkeun deui jadi serat pepet, éféktif ngurangan runtah, ngarah pohara populér di nagara deungeun, utamana nagara maju di Éropa jeung Amérika Serikat.

Prosés Manufaktur

Daur ulang botol PET → Inspeksi sareng pamisahan kualitas botol pepet → Nyiksikan botol pepet → spinning, cooling sareng ngumpulkeun → Daur ulang Benang lawon → Tenun kana lawon RPET

Klasifikasi

Kain oxford RPET, lawon sutra elastis RPET (tipe cahaya), lawon filamén RPET (tipe cahaya), lawon kulit peach RPET, lawon suede RPET, lawon chiffon RPET, lawon satin RPET, lawon rajutan RPET (kesang), lawon bolong RPET (kain bolong sandwich, lawon bolong piqué, lawon panon manuk), lawon flanel RPET (bulu karang, flanel, bulu polar, bulu dua sisi, bulu PV, bulu super lemes, bulu katun), lawon RPET Lixin (lawon non-anyaman ), lawon konduktif RPET (anti statik), lawon kanvas RPET, lawon katun poliéster RPT, lawon plaid RPET, lawon jacquard RPET, jsb.

Aplikasi

Kategori koper: tas komputer, tas és, tas taktak, ransel, kotak trolley, koper, tas kosmetik, tas pensil, ransel kaméra, tas balanja, handbags, kantong kado, kantong kebat, strollers orok, kotak gudang, kotak gudang, kantong médis , linings bagasi, jsb;

kategori pakean: handap (perlindungan tiis) pakean, windbreaker, jaket, kutang, sportswear, calana pantai, kantong sare orok, swimsuit, syal, overalls, overalls conductive, fashion, robes, piyama, jsb;

tékstil imah: blankets, backrests, bantal, Toys, fabrics hiasan, nyertakeun sofa, apron, payung, jas hujan, payung, curtains, wiping cloths, jsb;

Batur: tenda, kantong saré, topi, sapatu, jsb.

Sertifikasi GRS
Standar Daur Ulang Global (GRS) dumasar kana nyukcruk sareng ngalacak eusi daur ulang.Ngagunakeun sistem dumasar-sertipikat transaksi, sarupa jeung sertifikasi organik, pikeun mastikeun tingkat integritas pangluhurna.Ieu ngabantuan ngalacak eusi daur ulang sapanjang ranté nilai produk ahir Certified.

certificate1
certificate2
certificate3
certificate4

waktos pos: Méi-30-2022