Kantong ransel

  • Lightweight Round Duffel Bag For Sport Or Travel

    Kantong ransel buleud hampang pikeun olahraga atanapi perjalanan

    Item No .: CB22-DB001

    Awét 300D ripstop poliéster sareng palapis PU, poliéster 600D kalayan dukungan PET di handap

    Lapisan 210Dpolyester pinuh

    Lega D ngawangun kompartemen utama zippered

    Kompartemen seleting hareup pikeun barang berharga anjeun

    Tali taktak anu tiasa dicabut, adjustable sareng empuk

    Webbing handles jeung padded cecekelan bungkus

    Padded webbing Daisy ranté grab handles dina dua sisi

    Ukuran: 22 "wx 13" dia

    Kamampuh: 3718cu.dina / 50L

    Beurat: 1.04 lbs. / 0.473kgs