Pangalusna Ngajual Sakola Lunch Boxes Kantong

Katerangan pondok:

Item No .: CB22-CB004

Dijieunna tina poliéster dua nada 300D awét kalayan palapis PU, busa PE kandel pikeun ngajaga kadaharan anjeun haneut atanapi tiis langkung ti 4 jam

Kotak makan siang leutik kalayan lapisan pilem aluminium anu disegel panas tiasa tetep haneut atanapi tiis, anjeun tiasa ngaraosan tuangeun sareng inuman tiis nalika tuang siang atanapi di luar!Sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngusap lapisan jero kalayan kaen beueus


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Cecekelan mawa loop, webbing cecekelan luhur kalawan desain ngaitkeun gampang dibawa
Saku hareup zippered pikeun konci atawa telepon
Desain seleting ganda anu kuat gampang dibuka atanapi ditutup.A panutupanana velcro jero pikeun sababaraha utensils atawa bungkusan dahareun leutik
Ukuran: 8.75 "w x 5.5" dx 11.25" h
Kamampuh: 492 cu.di. / 5L
Beurat: 0,50 lbs. / 0,226kgs

Aplikasi Dasar

Kotak dahar beurang ukuran sawawa ieu saé pikeun murangkalih anu langkung ageung anu hoyong langkung seueur rohangan pikeun tuang siang atanapi bungkus sapopoé.Éta ogé kantong dahar beurang pikeun digawé, piknik, atawa leuwih kaperluan.Diwangun ku bahan ultratough anu sami sahingga bakal tahan mangtaun-taun.

kelir sadia: Warna ngaropéa

product description (3)

Daérah sidik sareng metode

Logo dina saku hareup
Layar Sutra atanapi Transfer: 3″ W x 3″ H
Bordir: 3″ Diaméterna
Atawa patch kulit di hareup

Émbaran Dasar

Paket: 1pcs / polybag, 25pcs / karton
waktos kalungguhan: 40 poé sanggeus sampel dikonfirmasi atawa deposit narima
Sampel gratis: sayogi
waktos sampel: 4-7days
Kapasitas bulan: 40000pcs
Palabuhan: Xiamen, Cina
MOQ: 1000 PCS
Patuh: CPSIA, FDA, REACH-SVHC, ROHS, NON-Phthalate sareng EN71-3

Jasa Kami

(1) MOQ: kuantitas handap
(2) OEM narima: Urang bisa ngahasilkeun salaku tungtutan klien urang
(3) Quality Good: Urang boga sistem kadali kualitas ketat reputasi alus dina pasaran
(4) Desainer di bumi, desain profésional, desain diri
(5) harga lumrah
(6) pamayaran: T / T dina tetempoan

Pasar Ékspor Utama

Asia Australasia
Éropa Wétan Tengah Wétan / Afrika
Amérika Kalér Éropa Kulon
Tengah / Amérika Kidul Batur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami