Tentang Kami

Xiamen Cbag Manufacturing Co., Ltd.

Diadegkeun dina 2015, geus husus dina nyieun tas pikeun 7 taun, Kami produsén tas profésional sarta éksportir, fokus dina rarancang, ngembangkeun jeung produksi backpacks, tas cooler, tas pangiriman, tas duffel, tas drawstring, tas perawat, briefcases. , tas mommy atawa popok, tas balanja, kantong piaraan, sarta sababaraha kantong outdoor pikeun fishing, perjalanan jeung kémping.

about1
about2

Naon Urang Boga

Ayeuna wewengkon pabrik dimekarkeun nepi ka 6.000 méter pasagi, éta dibagi kana 6 garis jahit, 2 inspeksi jeung garis packing, 2 garis motong, leuwih ti 150 pagawé.Urang bisa kalayan gampang ngolah pesenan bulk kalawan equipments lengkep (70 mesin jahit sinkron, 10 mesin pola 10 mesin Lockstitch, 25 High pos mesin jahit, 10 mesin kembar-jarum, 5 mesin Bartack, 1 mesin motong otomatis).Kaluaran taunan kira-kira 2 juta kantong, angka penjualan anu ngaleuwihan AS $ 7 juta sareng ayeuna ngékspor 95% tina produksi urang.

Naha Milih Kami

OEM & ODM anu bisa ditarima keur urang saprak urang boga kualitas luhur R&D sarta tim manajemen, kalawan sistem motong otomatis komputerisasi, 3 makers pola na 10 proofing technicians.Ku kituna urang bisa gancang ngamekarkeun sampel, sarta nyadiakeun rupa-rupa gaya tas pikeun konsumén milih dina unggal bulan.

Pabrik kami parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO-9001, BSCI, TUV sareng sertipikat Inok pamariksaan pabrik pihak katilu anu sanés, Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur palanggan merek, sapertos: QVC, LALAMOVE, Sail, Hu-friedy , Accentcare, Disney, sareng palanggan merek sanés pikeun waktos anu lami.

Merek gawé babarengan

brand1
brand2
brand3
brand4
brand5
brand6

Sertipikat Perusahaan

certificate1
certificate3
certificate4
certificate5
certificate2

Kami ngahadiran sababaraha pameran nalika sayogi sateuacanna, sapertos Carton fair, Hong Kong Gifts & Premium Fair.

Nilai perusahaan kami nyaéta Kualitas, Kerjasama, Tanggung jawab sareng Inovasi.

Kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun layanan palanggan standar pangluhurna.Staffs mumpuni kami ngaéksekusi unggal pesenan hiji-hiji.Salawasna, kami ngangkat kahariwang urang sareng ngabagikeun kaahlian kami sateuacan urang ngamimitian ngolah pesenan anjeun.hasilna ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.Kalayan produksi luar negeri anu ageung sareng kontrol kualitas produk anu ketat, kami tiasa nawiskeun anjeun harga anu paling kompetitif sareng kualitas anu pangsaéna.Biasana, waktos produksi urang 35 dinten, upami rurusuhan pesenan, urang tiasa réngsé dina 10 dinten.Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul ti sagala lapisan kahirupan ngahubungan kami pikeun ngadegkeun hubungan bisnis hareup jeung kasuksésan silih!