Produk

  • Outdoor High Quality 24-Can Cooler Bag

    Outdoor High Quality 24-Can Cooler Kantong

    Item No .: CB22-CB001

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D ripstop poliéster kalayan palapis PVC

    Busa insulasi sél tertutup (PE busa)

    Heat-seal heavyweight, leakproof lapisan PEVA

    Saku bolong seleting interior dina tutup luhur

    Hareupeun band elastis gudang shock ari

    Adjustable, tali taktak empuk

    A cecekelan luhur kalawan lawon dibungkus.

    Kadua sisi kalayan sistem kantétan ranté daisy.

    A opener bir pernah-leungit

    Kantong sisi kadua

    Ukuran: 11 "hx 14" wx 8.5" d;Kira-kira.1.309 ku.di.

    Logo anjeun dicitak dina panel hareup sareng bantal taktak

    Sadaya bahan nyumponan CPSIA atanapi standar Éropa sareng FDA

  • 20l Lightweight Backpack For Sport

    20l Lightweight Ransel Pikeun Olahraga

    Item No .: CB22-BP003

    Dijieunna tina poliéster 300D tahan cai sareng awét sareng poliéster dua nada 300D, mastikeun pamakean anu aman & awet unggal dinten sareng sabtu minggu.

    Lapisan poliéster 210D

    Desain deui aliran hawa nyaman jeung padding multi-panel ventilated kandel tapi lemes, méré Anjeun rojongan deui maksimum

    Hiji kompartemen laptop anu misah nahan Laptop 15 Inci sareng Laptop 14 Inci sareng 13 Inci.Hiji kompartemen packing lega lega pikeun kaperluan sapopoé, asesoris éléktronika tech

    Saku seleting hareup biasa, didesain nganggo kantong anti maling dina tonggong sareng ngajagi barang-barang nilai anjeun tina maling, sapertos telepon sélulér, paspor, kartu bank, kas atanapi dompét.Éta sampurna pikeun perjalanan kapal terbang sapopoé

  • Deluxe Anti-Theft 15.6 Inch Laptop Backpack

    DELUXE Anti Maling 15.6 Inci Laptop Ransel

    Item No .: CB22-BP001

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D dua nada poliéster kalawan PVC palapis, 210D poliéster pinding

    Padded jeung breathable bolong deui nyegah overheating sarta promotes sirkulasi hawa.Straps taktak adjustable Breathable kalawan padding breathable bisa ngurangan tekanan taktak, ngajaga kanyamanan sarta breathability

    Kompartemen seleting ganda cocog pikeun laptop 15.6", saku interior pikeun iPad, ransel laptop perjalanan kami 17 inci tiasa gampang dibuka dugi ka 90 dugi ka 180 derajat, ku kituna anjeun tiasa gancang ngalangkungan kaamanan bandara.

    Hareup seleting sareng saku anti maling disumputkeun dina tonggong ngajaga dompet, paspor, telepon sareng barang berharga anjeun tina maling

    Ransel perjalanan ieu sareng tali koper tiasa dipasang dina koper, éta tiasa ngabantosan anjeun nyepetkeun ransel kana koper / koper anjeun

  • Multi-Function Reflective Day Backpack

    Multi-fungsi Reflective Poé ransel

    Item No .: CB22-BP002

    Dijieunna tina awét, gampang pikeun ngabersihan, tahan cai poliéster 300D, poliéster dua nada 600D kalayan palapis PVC

    210D poliéster pinding, pe busa jeung kualitas alus bolong hawa

    Kompartemen utama sareng panutupanana seleting ganda, cocog pikeun kalolobaan laptop 15", tablet 11", dua binder 3-ring 1", 2 buku sedeng/ageung ATAWA Kotak Bento Modern Sederhana, jaket lampu sareng payung perjalanan, botol cai. leungeun baju pas nepi ka 22oz Simple Modern Summit Cai Botol

    Saku hareup nangtung reflektif sareng seleting tahan cai, belang reflektif ngajaga anjeun aman nalika leumpang atanapi ngurilingan wengi.

    Air bolong empuk tali taktak

  • Multi-Purpose Computer City Briefcase

    Koper Kota Komputer Multi-Tujuan

    Item No .: CB22-MB001

    Kanvas poliéster 300D awét sareng santun, palapis 600D / PET sareng lapisan poliéster 210D lemes

    Kompartemen utama seleting ageung pikeun nahan dokumén, majalah sareng buku

    Kompartemen laptop padded interior pikeun panyalindungan komprehensif

    Dua kantong zippered hareup kalayan panel organisasi interior, pikeun aksés gancang ka asesoris leutik kawas dompét jeung mobile

    tali taktak web adjustable

    Tarik seleting ganda halus

  • Best Selling School Lunch Boxes Bag

    Pangalusna Ngajual Sakola Lunch Boxes Kantong

    Item No .: CB22-CB004

    Dijieunna tina poliéster dua nada 300D awét kalayan palapis PU, busa PE kandel pikeun ngajaga kadaharan anjeun haneut atanapi tiis langkung ti 4 jam

    Kotak makan siang leutik kalayan lapisan pilem aluminium anu disegel panas tiasa tetep haneut atanapi tiis, anjeun tiasa ngaraosan tuangeun tuangeun sareng inuman tiis nalika tuang siang atanapi di luar!Sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngusap lapisan jero kalayan kaen beueus

  • Leakproof Outdoor Large Cooler Backpack

    Leakproof outdoor ageung cooler ransel

    Item No .: CB22-CB003

    16 Jam Retensi:Cooler ransel ieu kalawan insulasi busa thickened bisa nyimpen inuman sarta kadaharan tiis nepi ka 16h sapopoe dina elemen panas kawas piknik pantai, hiking, kémping, lalampahan, boating, baseball / kaulinan golf jeung karya.

    Waterproof & Lightweight:Kantong cooler ieu didamel tina lawon tahan goresan dénsitas tinggi sareng palapis PU ngajamin 100% tahan cai sareng gampang dibersihkeun.Desain hampang (1.8 LB) kalayan tali empuk sareng tonggong anu tiasa disaluyukeun, langkung nyaman tibatan mawa cooler tradisional anu beurat.

    Cooler anti bocor:Liner ransel cooler kami ngadopsi téknologi tinggi seamless panas mencét pikeun mastikeun 100% bocor buktina.Kami ngadukung panggantian gratis atanapi uih deui upami aya bocor.Sleting horizontal tambahan anu mulus ningkatkeun anti bocorna sacara sampurna

  • Promotional Portable Lunch Cooler Bag

    Promosi Portabel Dahar beurang Cooler Kantong

    Item No .: CB22-CB002

    Idéal pikeun Nyiapkeun sareng ngangkut tuangeun séhat sareng tuangeun anu haneut di kantor nalika iinditan atanapi di pesta potlucks sareng rapat.

    Dijieunna tina kualitas luhur 300D poliéster dua nada kalayan palapis PU

    Busa insulasi sél tertutup (busa PE) kalayan lapisan PEVA anu kandel kelas dahareun, Tetep tuangeun haneut atanapi tiis salami sababaraha jam, anu sampurna pikeun tuang siang atanapi sarapan.

    tali taktak adjustable

    A cecekelan webbing basajan luhur

  • Lightweight Round Duffel Bag For Sport Or Travel

    Kantong ransel buleud hampang pikeun olahraga atanapi perjalanan

    Item No .: CB22-DB001

    Awét 300D ripstop poliéster sareng palapis PU, poliéster 600D kalayan dukungan PET di handap

    Lapisan 210Dpolyester pinuh

    Lega D ngawangun kompartemen utama zippered

    Kompartemen seleting hareup pikeun barang berharga anjeun

    Tali taktak anu tiasa dicabut, adjustable sareng empuk

    Webbing handles jeung padded cecekelan bungkus

    Padded webbing Daisy ranté grab handles dina dua sisi

    Ukuran: 22 "wx 13" dia

    Kamampuh: 3718cu.dina / 50L

    Beurat: 1.04 lbs. / 0.473kgs

  • Polyester Day Shopping Tote Bag For Promotion

    Poliéster Poé balanja Tote Kantong Pikeun Promosi

    Item No .: CB22-TB001

    Poliéster Poé balanja Tote Kantong Pikeun Promosi

    Kantong sapopoé anu paling modis sareng gagang anu dikuatkeun didamel tina anyaman anu beurat.lawon dipikawanoh pikeun anyaman polos na ngajadikeun eta tangguh

    Tote bag pikeun sababaraha kagunaan dina ukuran 14.75″wx 4.25″dx 16″h

    Ukuran anu kuat sareng ageung pikeun balanja grosir gampang anjeun

    Bahan poliéster cocog pikeun cara percetakan anu béda

  • Summer Beach Cotton Tote Bag With Rope Handle

    Summer Beach Kapas Tote Kantong Jeung Tali cecekelan

    Item No .: CB22-TB002

    Summer Beach Kapas Tote Kantong Jeung Tali cecekelan

    Kantong anu éndah sareng awét sareng gagang tali ieu didamel tina lawon katun beurat.lawon dipikawanoh pikeun anyaman polos na ngajadikeun eta tangguh

    Kantong pantai pikeun sababaraha kagunaan dina ukuran 19.25″wx 5.5″dx 13.5″h

  • Cheap Promotional Basic Drawstring Bag

    Kantong Serut Dasar Promosi Murah

    Item No .: CB22-MB001

    Kantong serut poliéster anu tiasa disaluyukeun sareng saku payun seleting mangrupikeun barang anu saé pikeun hadiah promosi!Diwangun-di slot pikeun headphone nyaeta gede pikeun jalma dina lebet, nyieun hiji aksés gampang musik maranéhanana.Amankeun barang-barang anjeun dina saku seleting hareup tina kantong serut khusus pikeun cengkraman gancang.Pilih tina rupa-rupa produk sareng warna sidik pikeun koordinat sareng merek anjeun