FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon produk utama anjeun?

Urang difokuskeun kantong cooler jeung tas lemes sejenna, kaasup backpacks, tas ransel, kantong cangkéng, tas pangiriman dahar beurang, tas tote, sarta tas serut tina rupa-rupa gaya.

Dimana pabrik anjeun?Kumaha carana abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Pabrik kami aya di Kota Xiamen, Propinsi Fujian, Cina.Pabrik kami ngan ukur 10 menit ti Bandara Xiamen.

Dupi anjeun ngirim kuring sampel?Sareng sabaraha biayana?

Tangtosna, conto inventaris gratis, anjeun ngan ukur kedah nanggung angkutan barang, sareng nyayogikeun akun ekspres anjeun ka tim penjualan kami pikeun ngumpulkeun angkutan barang.Mangga ngirim kami hiji panalungtikan pikeun sampel ngaropéa;waktos kalungguhan pikeun sampel nyaéta 5-7 poé.

Sabaraha lami waktos kalungguhan produksi anjeun?

45 dinten kanggo pesenan saham sareng 30 dinten kanggo pesenan khusus.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami mangrupikeun pabrik OEM & ODM sareng eksportir khusus dina manufaktur kantong lemes saprak 2004.

Kumaha pabrik anjeun lakukeun dina hal kadali kualitas?

"Kualitas heula."Urang salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kontrol kualitas ti mimiti nepi ka ahir.Urang nyadiakeun sampel pre-produksi saméméh produksi masal.inspeksi ahir saméméh kiriman.

Naon MOQ anjeun?

MOQ pikeun pesenan khusus nyaéta 1000 PCS.

Dupi abdi tiasa milih warna ngaropéa kuring resep?

Sumuhun.Anjeun tiasa milih warna naon waé anu dipikahoyong.Sareng éta gratis.

Naon kapasitas produksi anjeun sareng kumaha anjeun mastikeun yén barang kuring tiasa dikirimkeun dina waktosna?

Pabrik urang nyertakeun aréa kira-kira 6.000 méter pasagi, boga 150 pagawe terampil, sarta ngabogaan kapasitas produksi bulanan 2 juta kantong.

Saha konsumén merek dunya anjeun?

LALAMOVE, Sail, Hu-friedy, Accentcare, Disney jeung sajabana.

Naon sertipikat anjeun gaduh?

Kami parantos nampi sertipikat pamariksaan pabrik GRS, BSCI, TUV ISO 9001.

Naon detil anu dipikabutuh pikeun nyarioskeun ka urang pikeun kéngingkeun cutatan anu akurat?

Bahan, ukuran, warna, logo, profil, ukuran sidik, metode sidik, kuantitas sareng sarat sanésna.

Naon istilah pembayaran anjeun?

T / T pamayaran dina tetempoan, pesenan ulang bisa disawalakeun.