Kumaha carana milih kantong cooler dahar beurang

news1

Upami anjeun sering ngadamel tuang siang anjeun nyalira sareng nyandak sareng anjeun di tempat damel atanapi di sakola, maka anjeun pasti kedah investasi dina kantong tuang siang anu insulated anu saé.Sakali anjeun mimiti ningali sadaya pilihan anu sayogi pikeun anjeun, anjeun bakal kaget pisan mendakan yén bakal aya tote tuang siang anu sampurna pikeun nyocogkeun kasempetan naon waé.

Salah sahiji alesan utama pikeun kéngingkeun kantong tuang siang anu saé nyaéta ku kituna anjeun tiasa mastikeun yén tuangeun anjeun tetep séhat sareng seger.Ieu mangrupikeun hal anu bakal janten bantosan anu saé pikeun ngajaga tuang siang anu tos disiapkeun.Anjeun moal deui kedah hariwang yén tuangeun anjeun bakal garing, teuas, sareng henteu pikaresepeun.Upami éta dinten anu haneut, maka éta mangrupikeun solusi anu pangsaéna anu anjeun peryogikeun pikeun mastikeun yén tuangeun anjeun bakal katingali sareng raos saé sapertos nalika anjeun damel énjing-énjing sateuacan anjeun angkat ka bumi.

Aya seueur kantong anu anjeun tiasa mésér.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pikeun terang naon ukuran anu pangsaéna pikeun anjeun sareng tangtosna, gaya kantong anu anjeun pikahoyong.Anjeun tiasa milih kantong alit anu tiasa dianggo salami siang, tapi teras dilipat sareng tiasa disimpen kalayan gampang sareng éfisién.Alternatipna, upami anjeun ngabungkus tuangeun kanggo sadayana kulawarga, anjeun bakal hoyong milarian anu cukup ageung pikeun nampung sababaraha wadah tuang siang ogé inuman anjeun.
Tas tote dahar beurang anu gaya kualitasna sering nyarupaan ransel biasa ti luar - sanaos rohangan internalna dirobih janten kompartemen anu misah pikeun nawiskeun daérah beban anu penting.Salaku sarana pikeun nyegah Uap penetrating sakabéh wewengkon ransel a, lapisanna disegel panas, nu nawarkeun hiji liner panolak cai pikeun ngeureunkeun bocor.

Lamun hayang mesen hiji cooler dahar beurang husus, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyadiakeun Anjeun leuwih idéal.


waktos pos: Méi-30-2022